Op 11 mei kan je opnieuw bij ons terecht voor take away. Het menu van deze week kan je hier terugvinden.

Take away menu

Dagschotel (13 euro): Risotto met prei, geuze, zeewier en dagzwam. Gemarineerde tofu, venkel en doperwt. Veldsla.

Maaltijdsalade (11 euro): Quinoasalade met kerstomaat, bladgroen, daslook, hibiscus, dagpluk, gezouten cashew, paardenbloem, pitten en zaden. Rucola, gember-citroenaise.

Ovenschotel (11 euro): Groene lasagne met courgette, romanesco, spinazie, groene asperges, kappers en groene pesto. Eikenblad.

Soep (6 euro/liter): Bloemkoolsoep met witte miso, brandnetel en piment espelette. Optie: geitenyoghurt (+1 euro)

Bestellen via seth@storm-catering.be of 0499 17 54 87 voor maandagavond 23u47.

Afhalen op dinsdag 10 mei in Kerkstraat 27a, 9050 Gentbrugge tussen 17u en 19u.
Leveren op woensdag 11 mei in de namiddag in groot Gent voor 5 euro/levering.
Betaling via payconiq of cash.

Alle gerechten worden dagvers bereid en zijn volledig plantaardig en vrij van melkproducten. De dagschotel en ovenschotel moet je zelf nog opnieuw opwarmen. De potjes mag je bij een volgende take away steeds terugbrengen.