Lees er hier alles over!

De voorbije 2 maand waren één grote STORM. Een atelierruimte gevonden, keuken geplaatst, heel veel vroeg opgestaan om lunches te maken, duizenden plastiek potjes gevuld en ook afgewassen, fijne mensen leren kennen op de take away, boîtes vol hapjes gemaakt, een logo laten maken, …

Kortom, we hebben al heel hard genoten en samen met jullie een razende start genomen, waarvoor een dikke merci!!!

De komende 2 weken doen we op dinsdag even een take away pauze om onze zomerplannen verder op punt te zetten en enkele recepties te voorzien van spijs en drank.

Ben je zelf voor deze zomer nog op zoek naar een cateraar voor jouw feestje, evenement, receptie, … contacteer ons zeker om de juiste formule te vinden. Meer info kan je alvast op de website terugvinden.

En dan zien we jullie heel graag binnen 2 weken terug!!