Visie

We streven naar een keuken waar we een haalbare en ecologische duurzaamheid integreren met een moderne ambachtelijkheid. Duurzaamheid is een raakpunt tussen mens en natuur waar de menselijke handelingen binnen ecologische context een wederkerig karakter hebben en zich kunnen verderzetten. Het is een kruispunt tussen samenleving en wereld waar wij als mens integraal onderdeel van zijn.

Onze overtuiging is dat duurzaamheid binnen ecologie en duurzaamheid binnen samenleving een gelijke richting is.

We hanteren zo veel mogelijk volgende richtlijnen om ons verhaal hier in te passen.

  • We gebruiken zo veel mogelijk lokale producten. Alles binnen een straal van 100km komt op de eerste plaats en we gebruiken voor de rest exclusief Europese producten.
  • We kopen zo veel mogelijk aan bij onafhankelijke lokale verdelers. We gaan steeds op zoek naar de korte keten.
  • We kiezen voor producten die geteelt, geoogst en gevangen worden met grote zorg voor hun omgeving en ecologische duurzaamheid. We mijden serre teelt en invasieve vangst. We volgen de seizoenen en de wilde natuur.
  • We streven naar een zero waste keuken.
  • We mijden industriele processen en werken enkel met onbewerkte of ambachtelijk bewerkte producten.
  • We verschuiven de verhouding naar een overwegend plantaardige voeding met dierlijke producten als uitbreiding. 
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google